Martin de Kleine – De switch van Martin naar het vak van Timmerman:

‘Vooral een praktijkman’, zoals Martin zichzelf omschrijft, maar nu, op 40 jarige leeftijd, is hij meer dan ooit gemotiveerd om via een BBL leer/werk traject aan het werk te gaan als timmerman.

Begin 2023 was het voor Martin de hoogste tijd om écht werk te maken van zijn hobby en zijn droom na te jagen om timmerman te worden. Martin was voor die tijd ruim 12 jaar werkzaam als onderhoudsmedewerker bij een horecaonderneming. In zijn vrije tijd had Martin al wat kleine verbouwingen gedaan en daarbij zijn passie voor houtbewerking ontdekt.

Hoe heeft Martin de switch kunnen maken?

Martin kwam via een kennis van Bouwend Nederland in contact met de adviseur van ‘Naar Bouw & Techniek Zuid-Holland’. Hij voerde diverse gesprekken over zijn wensen en ambities. De adviseur bracht hem vervolgens in contact met opleidingsbedrijf Haagbouw te Den Haag. Op de werkplaats aldaar werd Martin met open armen ontvangen. In de eerste periode heeft Martin, onder goede begeleiding van #Haagbouw, hard gewerkt aan zijn basis timmervaardigheden. Inmiddels is Martin met vol enthousiasme aan het werken én leren bij Erkend Leerbedrijf Van Mierlo.


To top